Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че се е почувствал

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че се е почувствал
Коментари Харесай

Лапорта се почувствал засрамен от множеството германски фенове на Камп Ноу

Президентът на Барселона Жоан Лапорта съобщи, че се е почувствал компрометиран и засегнат откакто към 30 хиляди последователи на немския Айнтрахт Франкфурт участваха на стадион „ Камп Ноу “ за реванша против каталунците от четвъртфиналите на шампионата Лига Европа. За гостуващите почитатели публично бяха отделени единствено 5 хиляди билета.

и с общ резултат 4:3 напред за полуфиналите се класира Айнтрахт Франкфурт.

Въпреки упованията на домакините, че ще получат сериозна поддръжка, близо 30 хиляди от присъстващите 79 468 индивида на трибуните бяха немски почитатели, заяви ESPN.

„ Честно казано това, което се случи през днешния ден, ме кара да се усещам компрометиран и засегнат. Имаше доста последователи на противника и не толкоз доста наши. Много скърбя за случилото се “, съобщи Жоан Лапорта пред клубната телевизия на Барселона.

„ Можем да избегнем съответни обстановки, а от в този момент нататък ще бъде доста по-стриктни. Няма да позволим сходно нещо да се случи още веднъж “, добави Лапорта във връзка препродаването на билети от локалните почитатели на гостуващите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР