Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че разговорите за нов

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта заяви, че разговорите за нов
Коментари Харесай

Лапорта: Преговорите с Меси вървят добре

Президентът на Барселона Жоан Лапорта съобщи, че диалозите за нов контракт с Лионел Меси вървят добре, а също по този начин клубът напълно скоро ще разгласи още нови попълнения. Актуалният контракт на Меси изтича през юни и той е свободен да договаря и да премине в различен тим, само че информациите от медиите във вторник навяват на мисълта, че новото съглашение сред него и клуба следва да бъде подписано.

" Говорим и диалозите вървят добре. И договорът на Меси, който евентуално ще подпишем, не зависи от одита, който се прави в Барселона. Преговорите с хората на Меси вървят добре, както споделих. Надявам се, че по този начин ще продължат. Все още нищо не е свършило, само че ние знаем, че Лео желае да остане. Ще имаме повече информация за икономическото положение, когато одитът завърши. Но ние сме били наясно от преди. И съм сигурен, че това е истина, когато Агуеро сподели, че желае да играе дружно с Лео ", съобщи Лапорта по време на конференция през днешния ден.

Той приказва по всички тези въпроси по време на представянето на Ерик Гарсия, който е второто ново попълнение през тази седмица след Серхио Агуеро. И двамата футболисти дойдоха на “Камп Ноу”, откакто договорите с предходните им тимове изтекоха. Лапорта добави, че привличането на още нови футболисти следва, а попълването на състава с качество би трябвало да покаже на Меси, че тимът ще бъде конкурентен за новия сезон и той ще има с кого да играе.

" Не става дума за пари, когато приказваме за Меси, и той демонстрира цялостно схващане. Това, което той желае, е да създадем тим, който е заслужен да завоюва Шампионската лига и Примера дивисион. Наясно сме, че би трябвало да възобновим тима, и работим по въпроса. Трябва да балансираме тима, ще видите какво сме набелязали. Следващата седмица ще има още вести ", добави президентът на каталунците. Халфът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум и нападателят на Лион Мемфис Депай, и двамата с изтичащи контракти това лято, са доста съществено свързвани с прекосяване в Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР