Президентът на Барселона Жоан Лапорта скоро ще проведе среща със

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта скоро ще проведе среща със
Коментари Харесай

Жоан Лапорта привика на спешен разговор Роналд Куман

Президентът на Барселона Жоан Лапорта скоро ще организира среща със старши треньора Роналд Куман, който ще би трябвало да му даде пояснения за положението на тима. Все още не е избрана дата за срещата на върха. Лапорта желае да се срещне лице в лице с Куман, с цел да получи информация за напредъка на тима.

Президентът на клуба желае треньорът да му направи своя персонален разбор на неприятните резултати, изключително провалянето против Гранада и равенствата против Атлетико Мадрид и Леванте. Лапорта желае Куман да изясни аргументите за спадовете на тима, за какво се е провалил в основните моменти от сезона, за какво не съумял да поеме водеща роля при удобни условия през последните седмици.

Жоан Лапорта също по този начин желае да знае дали Куман се усеща мощен или не, дали треньорът има поддръжката на своите футболисти и целия тим. Президентът също по този начин желае да знае повода за някои тактически решения и обстановката на избрани футболисти.

Според информацията на „ Mundo Deportivo “, бъдещето на Куман отпред на Барселона е несъмнено и срещата няма за цел да го слага под въпрос. Лапорта е взел решение, че Куман би трябвало да извърши своя контракт с клуба, който е в действие до 2022 година. Президентът желае да има информация от първа ръка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР