Президентът на Барселона Жоан Лапорта похвали наставникът на каталунците Шави

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта похвали наставникът на каталунците Шави
Коментари Харесай

Президентът на Барселона: Шави се справя страхотно

Президентът на Барселона Жоан Лапорта похвали наставникът на " каталунците " Шави Ернандес за чудесната показване на отбора от началото на сезона, само че все пак посочи, че работата не е завършила.

Според Лапорта завръщането на Шави на " Камп Ноу " е вдъхнало екипен дух на всички футболисти в тима, а също така добави, че младият ментор е съумял да се оправи в доста сложни моменти.

" Отборът се оправя сносно, само че следва още доста работа. Трябва да покажем още повече увереност. Работата на старши треньора ли? Шави несъмнено се оправя ужасно. Той водеше Барселона в доста сложен интервал, само че съумя да поправи всичко. Този треньор вдъхна екипен дух на играчите ", съобщи Жоан Лапорта, представен от " Марка ".

Припомняме ви, че Шави Ернандес застана отпред на Барселона през месец ноември 2021 година, заменяйки на поста уволнения Роналд Куман.

Наскоро пък " каталунците " стигнаха и до първия си трофей под управлението на своя ментор, триумфирайки в шампионата за Суперкупата на Испания. Освен това Барса заема и първото място в Ла Лига с задатък от 8 точки пред огромния противник Реал Мадрид след 20 изиграни кръга.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР