Президентът на Барселона Жоан Лапорта мечтае за това да събере

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта мечтае за това да събере
Коментари Харесай

Президентът на Барселона има мечта - да събере Меси и Роналдо в един отбор

Президентът на Барселона Жоан Лапорта мечтае за това да събере Лионел Меси и Кристиано Роналдо дружно на " Камп Ноу ". Този ефектен сюжет стартира в днешния си брой испанският всекидневник " Aс ". Според изданието босът на каталунците към този момент на процедура е извършил първата си огромна цел – да задържи Меси в Барселона. Новият контракт на аржентинеца е въпрос на време, а Ла Пулга е декларирал желанието си да остане. Сега към този момент Лапорта стартира да крои прехвърлянето, който ще остане в историята, като събере двете огромни звезди, които дефинират футболната мода към този момент повече от десетилетие.

Все още не е ясно дали самият Роналдо би приел такова предложение. Неговият сътрудник Жорже Мендеш все не още му е показал публично такава оферта, въпреки че е наясно с концепцията на Лапорта. Според " Ас " президентът на Барса е подготвен да предложи на Ювентус в подмяна двама играчи на каталунците да поемат в противоположна посока. Антоан Гризман, Серхи Роберто и Филипе Коутиньо са споменаваните имена. С освобождението на пари от техните заплати каталунците ще финансират част от възнаграждението на Кристиано.

Въпреки че в изискванията на финансовата рецесия, която е налегнала Барселона, подобен трансфер ще наподобява много скъпо наслаждение, Лапорта има вяра, че клубът ще удвои приходите си, в случай че е тима играят дружно Меси и Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР