Президентът на Барселона Жоан Лапорта изпаднал в неистов бяс на

...
Президентът на Барселона Жоан Лапорта изпаднал в неистов бяс на
Коментари Харесай

Президентът на Барселона е вдигнал мерника на Бускетс и Пике

Президентът на Барселона Жоан Лапорта изпаднал в безумен бяс на мача против Интер 3:3 на „ Камп Ноу “, който доста понижи възможностите на каталунците да играят на 1/8 финалите в Шампионска лига, това разкри предаването „ El Chiringuito “. 

Според Хосе Алварес Ая Лапорта е бил подготвен „ да размазва наред “, като на мушката му били избрани играчи, най-много сгафилия за 2 от головете на „ нерадзурите “ Пике, както и Бускетс, двама от капитаните, написа Телеграф.

" След мача Жоан Лапорта изпадна в кратковременен яд. Матеу Алемани и Жорди Кройф трябваше да го успокояват “, изясни спортният публицист.

Сега Лапорта подготвял съществени промени в тима още от януари, като задачата е двама от играчите с най-големи заплати – Пике и Бускетс, да си тръгнат, с цел да освободят пари за нови подкрепления.

На първо време президентът считал да контракти с Валенсия прекъсването на наема на халфа Нико, който да заеме мястото на издишащия Бускетс.

Пике и Бускетс не склониха на увещанията на шефовете да си понижат заплатите, по тази причина двамата са заложени на дузпата. 

Сега в клуба е настанало мъртвило през бура най-много поради задаващото се Ел Класико с първенеца Реал Мадрид. При неуспех против " кралския клуб " в Барселона измененията може да стартират още идната седмица
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР