Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е поискал оставките на

...
Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е поискал оставките на
Коментари Харесай

Трусове в ръководството на Барса: Бартомеу поиска оставките на четирима

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу е изискал оставките на четирима от ръководителите на клуба, оповестяват испанските медии.

Единият от тях е " дясната ръка " на Бартомеу - вицепрезидентът Емили Русо, който е упрекнат в непочтеност и дейности зад тила на президента. Останалите трима са четвъртият вицепрезидент и ковчежник на клуба Енрике Томбас, отговорникът за дубъла Силвио Елиас и комерсиалният шеф Джосеп Понт. Бартомеу желае всички те да изоставен борда на шефовете и да ги размени с други ръководители. Той им е дал няколко часа да подават оставките си, а не го ли сторят, те ще бъдат намалени в най-ниските вероятни управителен рангове.

Mess at Barça: Bartomeu asks for the resignation of Emili Rosaud, for being unfair and working behind his back. He also requests the resignations of directors Enric Tombas, Silvio Elias and Josep Pont. [sport]
— barcacentre (from ) (@barcacentre) April 7, 2020
" Бартомеу ми се обади, с цел да ми каже, че желае да обнови Борда, както и че има подозрения към редица шефове, измежду които и аз. Имало е течове в медиите, които подразнили играчите, и считал, че аз съм подлагал на критика работата на клубните ръководители. Отговорих му, че си приказвам с медиите, само че не снасям информация, нито пък в миналото съм подлагал на критика играчите. Що се отнася до шефовете, споделих му, че както във всяка компания, има хора, които са по-подходящи от други. Не ми се коства самоуверено да прави това по телефона и без авансово предизвестие ", разяснява Русо пред " Радио Каталуния ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР