Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от
Коментари Харесай

Изведоха Боби Михайлов от брифинг в Белград, прилоша му по време на изказването на премиера Борисов

 Балканските водачи на среща в Белград  Русия ще бъде хазаин на Мондиал 2022 по волейбол
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов бе изведен от конференцията на четиристранната среща сред водачите на България, Румъния, Сърбия и Гърция, защото му прилоша по време на изявлението на Бойко Борисов.

Малко по-късно босът на БФС се почувства добре и се върна на брифинга. Михайлов е в Белград дружно с премиера и спортния министър Красен Кралев за присъединяване в четиристранна среща сред водачите на балканските страни.

Те ще обсъдят реализирането на съответни планове в секторите превоз и енергетика, които са от витално значение освен за целия район, само че и за Европа, оповестиха от пресцентъра на кабинета.



Освен срещата на високо равнище в Белград има и събиране на спортните министри и ръководителите на футболните федерации на четирите страни. Те се схванаха за следното:

- Гърция се включва в семейството на Сърбия, България и Румъния за европейското състезание по волейбол през 2021 година

- Четирите страни ще вземат участие дружно в кандидатурата за домакинство на Европейското състезание по футбол през 2028 година, Световното състезание по футбол през 2030 година и още веднъж, в случай че предходните са несполучливи, за Европейското състезание по футбол през 2032 година;

- Ще се сътвори Комисия за подготовка на кандидатурите за домакинство, в която ще има общо 16 души (по четири представители от всяка страна);

- Следващата среща на спортните министри ще е в София през февруари 2019 година, а по-късно - през април 2019 година в Гърция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР