Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов призова стадионите

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов призова стадионите
Коментари Харесай

Борислав Михайлов поиска стадионите да бъдат отворени за зрители

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов прикани стадионите да бъдат отворени за аудитория. Той е изпратил писмо до шефа на Столична районна здравна ревизия (СРЗИ) доктор Данчо Пенчев и до министъра на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.

Призивът му е да се преразгледа, пишат от БФС.

В писмото Михайлов подчертал европейските практики (публиката се завърна на стадионите) през последните месеци, както и обстоятелството, че стадионите са открити уреди. Според него следва да бъдат допускани фенове при показване на " нужната документи за ваксина, преболедуване или годен отрицателен тест за COVID-19 - по същия метод, по който сполучливо бе проведен изключителният конгрес на БФС, въпреки и в закрито пространство ".

" Апелирам да бъде следван общоевропейският метод и футболните почитатели да не бъдат дискриминирани и ощетени от опцията да следят обичаните си тимове на стадионите ", декларира Михайлов.

Преди ден притежателят на " Левски " Наско Сираков изиска същото, като посочи, че клубът губи по над 100 хиляди лв. за всеки мач пред празни трибуни. Сините.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР