Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев разкри, че

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев разкри, че
Коментари Харесай

Любомир Ганев: Кандидатури за нов селекционер на мъжете ще приемем до 5 октомври

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев разкри, че до 5 октомври ще бъдат признати кандидатури за поста селекционер на мъжкия ни народен тим.

„ Трикольорите “ останаха без ментор, откакто Управителния съвет на БФ Волейбол взе решение да не възобнови контракта на Николай Желязков. Ганев разкри каква тъкмо е повода за раздялата със експерта.

„ Българската федерация по волейбол взе решение да не възобнови контракта на Николай Желзяков. Знаете, че неговия договор бе за една плюс две години, което бе заложено, в случай че бъдат изпълнени избрани критерии, който бяха осмо място във Волейболната лига на нациите и осмо място на международното състезание. Договорът щеше да бъде възобновен автоматизирано, само че взехме решение това да не се случи. В момента вършим процедура за подаване на кандидатури за избор на нов народен селекционер при мъжете. До 5 октомври би трябвало да се дават всички кандидатури във федерацията. Ще се съберем отново на Управителен съвет, ще поканим всички претенденти на диалози и ще забележим кой ще бъде утвърден “, съобщи Любомир Ганев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР