Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев коментира края

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев коментира края
Коментари Харесай

Любо Ганев: Трябва да се готвим за Олимпиадата в Лос Анджелис през 2028

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев разяснява края на сезона на националния тим, който приключи олимпийските квалификации с победа над Белгия с 3:2. Тимът остана на пето място в шампионата и има шансове за класиране на Олимпийските игри единствено през победи в Лигата на нациите следващата година.

" Договорът на Пламен Константинов е за 1+1 години, първата от която към този момент мина. До 31 октомври ще създадем разбор на сезона. Заедно с треньорската комисия ще изслушаме отчетите на всички национални селекционери при другите възрасти. Винаги във федерацията взимаме решенията дружно с сътрудниците от Управителния съвет. Така ще бъде и в този момент. Благодарен съм на Пламен за свършената работа в последната година. Той е легенда на българския волейбол, потвърден експерт и може би е един от разновидностите да бъде треньор. Както Константинов сподели в свое изявление, бъдещето ще се реши при диалози. Олимпийският цикъл на процедура е приключен, тъй като е доста мъчно да се класираме на Париж 2024 през Лигата на нациите следващата година. Трябва да мислим в вероятност и да се готвим за олимпиадата в Лос Анджелис през 2028 ", сподели Ганев пред формалния уебсайт на федерацията.

" Благодаря на Цветан Соколов за цялата му кариера в националния тим. Пожелавам му триумф в бъдеще. Мисля, че има какво още да даде на тима ни, само че всички във федерацията почитаме решението му ", разяснява отказването на капитана Любо Ганев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР