Президентът на българската федерация по волейбол Любо Ганев призна, че

...
Президентът на българската федерация по волейбол Любо Ганев призна, че
Коментари Харесай

Любо Ганев: Не знам дали Мичели ще остане, аз съм доволен от него

Президентът на българската федерация по волейбол Любо Ганев призна, че е удовлетворен от женския народен тим по волейбол, като поздрави треньорският щаб и играчите и показа, че няма избрани цели пред състезателките.

" Целите са сложени от дълго време. Да отидат и да играят оптимално освободени, като да създадат, каквото могат. Няма цел непременно да се класираме. Групата е доста сложна и с огромни тимове. Можем да играем дружно като колектив и дано покажат какво могат без напрежение, и да се забавляват ", стартира той.

" Има една единствена състезателка, която можеше да бъде включена в тима. Другите се отхвърлиха или не желаеха по други аргументи. Това е тимът и бъдещето. Ще създадем всичко допустимо. Поел съм ангажимент, в случай че някоя състезателка има предпочитание да съблюдава всички условия и условия, да опитаме да притеглим. Нашата цел е най-хубавите да са в състава, само че и да оказват помощ на тима, като съумеят и да се впишат ", продължи Ганев.

" Чакаме да приключи последното съревнование за годината, а по-късно сътрудниците от УС ще създадат задоволителни разбори, само че моята оценка е позитивна. Изборът на Мичели е верен. Виждате и самите състезателки какво мислят, това е красноречиво. Самото предпочитание се вижда у тях и това демонстрира, че Мичели и треньорският щаб е на прав път. Не знам дали ще остане, само че аз персонално съм удовлетворен ", добави той.

" Това е 80-90 % от ядрото на състава, който ще се опита да се класира на Олимпиадата през 2028-а година в Лос Анджелис. Трябва доста работа, нямаме и ръстови състезателки сега. Можем да компенсираме единствено с отборна игра. За разлика от мъжете, нямаме изявени играчи, по тази причина би трябвало да бъдем задружни ", приключи Любо Ганев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР