Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева получи

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева получи
Коментари Харесай

Илиана Раева получи фланелка на националния отбор на Бразилия по футбол

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева получи фланелка на националния тим на Бразилия. Подаръкът й беше връчен от националката Боряна Калейн и треньорката Мариана Памукова, които се завърнаха от мастър клас в Сао Пауло.

" VIVA BRAZIL! Снощи написах, че постоянно съм била от Бразилия във футбола и през днешния ден като по поръчка получих фанелка на обичания си тим. Боряна Калейн и нейната треньорка Марияна Памукова през вчерашния ден се завърнаха от Бразилия, където имаха мастер клас! Благодаря! ", написа Илиана Раева в профила си във Facebook.

Раева е щастлива и от триумфа на Аржентина с 3:0 над Хърватия и класирането на отбора за финала на Мондиал 2022.

" Аржентина е на край! Заслужено и разумно. В южноамериканските тимове (Бразилия, Аржентина) има някаква магия, която няма в нито един европейски тим. Без значение дали бият или падат, те са недостижими. Може би нещо такова, нещо сходно има само в Англия, само че не толкоз, колкото в тези два неповторими тима. При тях, като че ли има повече обич, в сравнение с сметки и математика за класиране. Неслучайно Пеле, Марадона и Меси са южноамериканци. Имало е и има велики европейски футболисти, само че тези са от друго тесто. Те се забавляват. Гледам сега, минути след края на мача, аржентинците напълнили стадиона пеят и лудеят. В тези страни футболът е над всичко. Футболът там е вяра. Аз постоянно съм симпатизирала най-вече на Бразилия. Те имаха най-силният тим на това Световно състезание ", написа още Илиана Раева.
 Световна шампионка с присъединяване в шоуто на Нешка Робева
Световна шампионка с присъединяване в шоуто на Нешка Робева

Рафаели идва
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР