Инициаторът на манията по меме акциите и шорт скуиза на

...
Инициаторът на манията по меме акциите и шорт скуиза на
Коментари Харесай

Инициаторът на манията по меме акциите направи един от най-добрите трейдове някога

Инициаторът на манията по меме акциите и шорт скуиза на GameStop (GME), Кийт Гил, прочут като „ Roaring Kitty “, се завръща в светлината на прожекторите с евентуално една от най-хубавите покупко-продажби до момента.

Гил, който беше неактивен повече от три години, направи трагично завръщане в Reddit под потребителското си име „ DeepF**kingValue “. Той разкри голяма позиция на прът алтернатива в GME, в началото на стойност $65 милиона .

Стойността на тази позиция бързо скочи, като платформата за пазарен разбор Unusual Whales означи, че е достигнала $250 милиона до понеделник сутринта, което отразява съвсем 300% възвръщаемост.

Инвеститорът Джона Луптън допусна , че Гил може за малко да е достигнал до над $750 милиона при отваряне на пазара.

Луптън спекулира, че Гил е продал прът вариантите си покрай техния пик и е почнал да изкупува назад капитала на GME, което му дава база на разноските от към $20.

С растеж на GME от 83% преди стартирането на пазара в понеделник, облагите на Гил единствено от личния капитал надвишиха $95 милиона, а прът вариантите му може да са коствали над $450 милиона, повишавайки общата стойност на сметката му до над $750 милиона след отварянето на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР