Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази
Коментари Харесай

Илиана Раева за ниската оценка: Срам!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева изрази остро недоволството си от оценката, която получи българският отбор по художествена гимнастика за съчетанието си с 5 топки в многобоя на Световната купа в Баку, Азербайджан.
Ансамбълът пети след първото комбиниране в Баку Момичетата на Весела Димитрова се надяват на по-добро показване на следващия ден
Момичетата на Весела Димитрова изиграха композицията си без забележими неточности и в началото получиха 23,350. След контестация оценката беше покачена на 23,550. Това отрежда на българския отбор пето място във краткотрайното класиране преди изиграването на съчетанието с бухалки и обръчи през днешния ден (27 април).

" ПРЕСТЪПНО СЪДИЙСТВО КЪМ БЪЛГАРСКИЯ АНСАМБЪЛ В БАКУ!!!!
Оценката на D3-4 е насмешка с Художествената гимнастика! За да дадеш освен това осъществяване (и заложена компликация на D3-4 12,1) 9, 7 след повишение на контестацията или нямаш разбиране от съдийство, или не можеш да смогнеш да видиш всичко, или не виждаш добре и имаш проблем със зрението, или си преднамерен към България! И в четирите случаи мястото ти не е на съдийската маса! Дамите от Финландия и Америка би трябвало доста съществено да се засрамят!
СРАМ!!!
Браво, девойки! Вие сте горделивост!
Оценката на D1-2 е тъкмо толкоз, колкото е заложена - 5,600!! Най-висока оценка на осъществяване!
Браво на съдиите
Да не предприемам и оценката на Катрин на D3-4 на топка...
Имам съществени учредения да не желая... ", написа Раева.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР