Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е
Коментари Харесай

Илиана Раева: Невиждана конкуренция, но ние сме сред най-силните!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева е удовлетворена от представянето на националните състезателки на Световната чалъндж купа в Минск, Беларус.

Ансамбълът завоюва цялостен комплект медали - златен на три обръча и два чифта бухалки, сребърен в многобоя и бронзов на пет топки.

В самостоятелната конкуренция Боряна Калейн доближи до три от четирите финала на обособените уреди, където записа най-хубаво показване с четвърта позиция на топка.
Смесеното комбиниране донесе злато на България в Минск (ВИДЕО) Ансамбълът ни с трети орден на Световната чалъндж купа
" Златен и бронзов орден за българския отбор на международната купа в Минск през днешния ден след вчерашния сребърен в многобоя!

И през днешния ден българките бяха безгрешни и в двете си композиции! Изключително показване на диамантите на Весела Димитрова на това съревнование! Четири съчетания изиграни като за учебник, безгрешни, мощни, артистични и зрелищни!

Поздравявам тима, Весела Димитрова и Михаела Маевска!

Боряна през днешния ден започва доста мощно на топка, само че остана четвърта. Бухалките бяха без груба неточност, само че с пропуснати детайли. Лентата стартира мощно и решително, само че не устоя на финала и направи две груби неточности. Независимо от това, аз съм доста удовлетворена от нея. Набира скорост и бързо наваксва неналичието на рутина и надпревари. Все отново тя е на 18 години, само че е подготвена за сериозен пробив!

Поздравявам Боряна, Невяна, Бранимира Маркова и Марияна Памукова! Поздравления и за съдията ни Даниела Велчева! Днес всички първенци и медалистки и в самостоятелното, и в ансамбловите съчетания бяха фантастични първенци и заслужиха медалите си!

Честити ни медали на всички, които ни имат вяра и обичат!

Конкуренцията е невиждана до момента в този спорт, само че България е измежду най-силните и при ансамбловите съчетания, и в самостоятелните! А нас ни чака яка работа в залата! ", написа Раева на профила си във Facebook.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР