Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков сподели мнението

...
Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков сподели мнението
Коментари Харесай

Глушков: Оценката, която ще поставя е, че имаме отбор

Президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков показа мнението си за представянето на националите в международните квалификации.

" Лъвовете " изгубиха тежко от Русия по-рано през днешния ден.
 България разгромена от Русия в международните квалификации!
България разгромена от Русия в международните квалификации!

60:104 точки за " лъвовете "

" Оценката, която ще слага е, че имаме тим. Когато сме били всички и сме имали цел, която е достижима, сме се представяли добре и почтено. Ние обаче нямаме 32 души, както да вземем за пример тимът на Франция. При нас е по-малко.

Смятам, че придобихме опит. На младите играчи би трябвало да им дадем време, с цел да получат тази убеденост и в дуели от подобен темперамент да демонстрират това, което могат. Не знам дали повода е какъв брой играят в клубните си тимове.

Договорът на Минчев изтича с този квалификационен цикъл. Преди години аз непринудено се отхвърлих да предпочитам и да назначавам треньорите на националните тимове. Тази привилегия има Управителният съвет на Българската федерация по баскетбол. Те избират, аз одобрявам.
 Любо Минчев: Това беше позор!
Любо Минчев: Това беше позор!

" Изключително отчаян съм "

Като цяло аз съм удовлетворен от работата на треньора. Трябва да намерим този кураж и това ентусиазъм. Нужен ни е й шанс, тъй като имаме двама значими играчи в Евролигата, които ни липсват. Този въпрос би трябвало да се реши, тъй като за нас е по-важно, в сравнение с за огромните тимове. Ще мислим по въпроса, има време ", сподели Глушков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР