Президентът на Българска федерация волейбол Любомир Ганев говори след края

...
Президентът на Българска федерация волейбол Любомир Ганев говори след края
Коментари Харесай

Любо Ганев: Гласувахме оставките на всички 24 членове на УС, всичко беше напълно прозрачно

Президентът на Българска федерация волейбол Любомир Ганев приказва след края на днешното Общо заседание на централата, на което беше определен нов Управителен съвет и беше признат рекорден проектобюджет от 10 403 456 лв..

" Преди 5-6 месеца след едно съвещание на управителния съвет Иван Сеферинов даде доста изявленията, че би трябвало да се понижи броят на членовете - изясни президентът Любомир Ганев. - Това негово изявление ни стимулира и ние се вслушахме в него. Направихме предложение за измененията в устава. Създаде се специфична работна група, която работи повече от три месеца. На 13 септември тя рапортува предлагането за новия правилник на УС, който го одобри и го предложи за гласоподаване на Общото заседание. На него гласувахме оставките на всички 24 членове на УС. Всичко беше изцяло транспарантно. Имаше 28 претендента, които обявиха кандидатурите си с мотивационни писма. В последните две седмици дадохме опция всеки да напише самичък изявление, заложено с идентични въпроси и оповестено в формалния уебсайт на БФ Волейбол. Някои отхвърлиха, само че това е тяхно право. Целите пред УС са признати от дълго време и работата продължава до края на 2024 година. Тогава изтича мандатът на всички членове на УС дружно с ръководителя. "

Президентът на Хебър Александър Иванов също приказва пред медиите след края на Общото заседание.

" Мотивира ме, че натрупах много опит в последните години - сподели Александър Иванов, който беше определен измежду новите членове на УС. - Мога да приложа нещата, за които имам виждане. Моята роля ще е градивна, а не деструктивна. Трябва да се надгражда, тъй като единствено по този начин можем да реализираме резултатите, които желаеме. Целта е да помогнем спортът да се развива в посоката, която желаеме. "

Президентът на Дея спорт Александър Маджуров желае волейболът да стане спорт номер 1 у нас.

" Всички сме се потвърдили като съумели хора - безапелационен е Александър Маджуров, президент на Дея Спорт и различен нов член на УС. - При нас водещо е любовта към спорта. Интересът към волейбола е голям и би трябвало да създадем идната крачка. Целта ни е волейболът да стане спорт номер 1 в България. Така ще има и по-голям интерес от сътрудници. Дано националният тим завърне своите позиции. Бях поканен да си подам кандидатурата. Имам доста задължения и това е един спомагателен. Но ме убедиха, че мога да оказа помощ. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР