Президентът на България Румен Радев отдаде почит на кралица Елизабет

...
Президентът на България Румен Радев отдаде почит на кралица Елизабет
Коментари Харесай

Румен Радев се поклони пред Елизабет II

Президентът на България Румен Радев отдаде респект на кралица Елизабет Втора. Той бе съпроводен от брачната половинка си Десислава Радева и посланика на България в Обединеното Кралство Марин Райков. 

Тримата посетиха дружно Уестминстър Хол, където е положен ковчегът на монарха.

Българският държавен глава се подписа в книгата за съболезнования за Нейно величество:
 
" Кралица Елизабет Втора ръководи с достолепие и мощ на духа, трансформирайки се в резистентен знак на благородни добродетели в нашата турбулентна ера. Винаги ще оценявам надълбоко времето, прекарано с нея, благословена с мъдрост и способна да придвижва по изумителен метод уроците от предишното през съвремието ни към бъдещето. Дори в гибелта си Нейно Величество продължава да ни сплотява, освен нейните сънародници, които чакат с дни, с цел да отдадат респект на кралицата, само че също и целият свят - с всеобщото наличие на международни водачи тук за церемонията. ", съобщи президентът Румен Радев откакто остави своя съболезнователен адрес.



Церемонията, планувана за на следващия ден, се обрисува да се трансформира в едно събитията, събрали на едно място най-вече държавни водачи от целия свят. В Лондон българският президент е съпроводен от брачната половинка си Десислава Радева.                                                            
.
                         
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР