Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента

...
Президентът на България Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев с поздравителен адрес до Илиана Раева по повод Световното първенство в София

Президентът на България Румен Радев изпрати приветствен адрес до президента на БФХГ Илиана Раева във връзка Световното състезание по художествена гимнастика в София.

" Уважаема г-жо Раева, уважаеми треньори, ръководители и посетители, скъпи състезатели,

За мен е голямо наслаждение и чест да Ви поздравявам във връзка откриването на Световното състезание по художествена гимнастика.

Традициите, приемствеността и Вашите старания освен оставиха трайна диря, само че и записаха със златни букви българската школа в международната и олимпийска история на този толкоз хубав спорт. Адмирирам напъните, които полагате и силата, с която работите, с цел да ни извършите още веднъж съпричастни с труда и желанието за изява на състезателите от целия свят.

Бих желал да изразя своята признателност и самопризнание към всички треньори, близки и родители за безрезервната поддръжка, ограничения и отдаденост, с които мотивирате всички тези младежи, с цел да се осъществят както в спорта, по този начин и в живота.

Скъпи състезатели, зарядът, с който е изпълнено всяко едно комбиниране и еуфорията, която създавате в последователите на художествената гимнастика, може да се съпостави единствено с магия. Изключителните Ви достижения са блестящо доказателство, че огромните и значими триумфи с изключение на с гений, се реализират с неотклонен труд, мощен дух и предпочитание за победа.

Вярвам, че в идващите няколко дни тази Арена ще заблести както от хиляди усмивки, по този начин и от новите звезди, изгряващи на хоризонта на обичания спорт.

Пожелавам Ви здраво здраве и доста спортни триумфи. На добър час! ", написа в приветствения адрес от президента на България Румен Радев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР