Президентът на България от 2012 до 2017 г. Росен Плевнелиев

...
Президентът на България от 2012 до 2017 г. Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Плевнелиев: Трифонов е зависим от Доган

Президентът на България от 2012 до 2017 година Росен Плевнелиев твърди, че спечелилият на парламентарните избори Слави Трифонов е подвластен от Ахмед Доган и Движение за права и свободи. През 2009 година Трифонов показа обществено в изявление за списание L'Europeo, че Ахмед Доган е " извънредно умен човек ", който познава персонално от 15 години и който му е " приветлив ". Именно в " Шоуто на Слави " два дни преди парламентарните избори през 2005 година Доган изнесе прословутата си тирада за " обръчите от компании ".

Зависимостта на Слави Трифонов от Ахмед Доган и Движение за права и свободи е явна, твърди Росен Плевнелиев в изявление за БГНЕС.

" През годините Доган е давал изявленията само и единствено за Слави Трифонов. Моето влизане в политиката през 2009 година се дължеше на желанието да се спре разпределението на порциите и баниците от Доган, което той оповести обществено не къде да е, а в шоуто на Слави Трифонов. Никога няма да не помни по какъв начин още тогава той и сценаристите му излъчваха сигнала " Браво ", " Ашколсун " – ето това е мощен водач ", сподели Плевнелиев.

Според него тази топла връзка продължава и до през днешния ден.

" Погледнете по какъв начин е основана малкия екран на Трифонов, кои са неговите спонсори. Как по този начин стана, че за една седмица тя получи при всички кабелни оператори в България 78 канал, сякаш някой доста мощно се намеси, с цел да се случи това нещо ", попита някогашният държавен глава.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР