Президентът на австралийската А-Лига Дани Таунзенд направи предложение на Кристиано

...
Президентът на австралийската А-Лига Дани Таунзенд направи предложение на Кристиано
Коментари Харесай

От Австралия поканиха Кристиано Роналдо с обещание за много любов и уважение

Президентът на австралийската А-Лига Дани Таунзенд направи предложение на Кристиано Роналдо да заиграе в елитната дивизия на Австралия, въпреки че призна, че евентуално клубовете няма да са в положение да се конкурират финансово с други претенденти за нежеланата в Манчестър Юнайтед португалска звезда. 

Бъдещето на Роналдо в Юнайтед е под въпрос, откакто той съобщи, че се усеща " предаден " от клуба от Висшата лига и, че не почита мениджъра си Ерик загар Хаг в изявление за Пиърс Морган. 

Таунзенд съобщи пред австралийските медии в четвъртък, че е направил оферта на сътрудника на Роналдо Жорже Мендеш, при положение, че Роналдо се раздели с Манчестър Юнайтед.   " Той сподели, че не получава обич и почитание в Манчестър Юнайтед, само че съм сигурност ще му дадем доста обич и почитание в Австралия ", сподели шефът, който бе представен от News Corp. " Може би не сме в положение да се конкурираме финансово с други клубове, само че можем да се конкурираме по други способи ", добави той. 

Бившият съотборник на Роналдо в Манчестър Юнайтед Нани се причисли към клуба от А-Лигата Мелбърн Виктори.  Роналдо, който е водещ голмайстор в историята на националният тимове със 117 гола в 191 мача за Португалия, ще води отбора на Световното състезание в Катар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР