Президентът на Аурелио де Лаурентис промени мирогледа си върху трансферната

...
Президентът на Аурелио де Лаурентис промени мирогледа си върху трансферната
Коментари Харесай

Босът на Наполи се пречупи: Вече ще продавам при голяма оферта

Президентът на Аурелио де Лаурентис промени мирогледа си върху трансферната политика. Дълго време той отхвърляше преференциални предложения, само че в този момент към този момент е мисли по различен метод. Конкретно той съжалява, че не е продал по-рано, когато е имал примамлива оферта от 110 милона евро.

“Отсега нататък, когато има огромна оферта, ще продавам. Разбирам, че Италия не може да подсигурява всичко на всеки”, сподели той.

Лаурентис насочи тежки думи по адрес на, които са главните претенденти за привличането на Кулибали. ”Как може да имаме естествени и спокойни договаряния със Сити, когато те не желаят да приказват непосредствено с нас поради провалената договорка за ”, сподели Лаурентис пред журналиста Фабрицио Романо.

Преди две години Жоржиньо, който тогава играеше за Наполи, беше обещан на Сити. Впоследствие обаче той мина в състава на, което скапе връзките сред “гражданите” и “небесносините ".

Кулибали е разгласен от мнозина за един от най-хубавите бранители в днешния футбол. Той стана част от състава на Наполи през 2014 година. Сенегалецът записа 246 мача и 10 попадения във всички шампионати. В Наполи той завоюва един път Купата на Италия и Суперкупата на страната.

ГЕОРГИ РАДУНЧЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР