Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо призна, че бъдещето на

...
Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо призна, че бъдещето на
Коментари Харесай

Бъдещето на Жоао Феликс още не е решено, разкри президентът на Атлетико Мадрид

Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо призна, че бъдещето на нападателя Жоао Феликс към момента не е решено. В момента португалецът е чартърен в Челси. " Сините " имат алтернатива да изплатят правата му, само че тя не е наложителна. Самият състезател не крие, че желае да остане на " Стамфорд Бридж ", само че дали това ще се случи зависи от това дали двата клуба ще се схванат.

" Не знам какво ще се случи с Жоао през лятото. В момента той е в Челси. Ще забележим дали той ще подпише нов контракт или не. Той може да остане там още един сезон, а може и да не остане. Това обаче не ме тревожи сега ", призна Серезо.

Откакто бе притеглен в Челси през зимата 23-годишният Феликс има 3 гола в 17 мача. На " Стамфорд Бридж " сигурно предстоят много промени след неубедителния сезон, тъй че не е ясно какво решение ще бъде взето за португалеца. То може да зависи и от новия управител, който към момента не е определен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР