Президентът на Alibaba Group Holding Майкъл Евънс обяви плановете на

...
Президентът на Alibaba Group Holding Майкъл Евънс обяви плановете на
Коментари Харесай

Къде ще се намира централният офис на Alibaba в Европа

Президентът на Alibaba Group Holding Майкъл Евънс разгласи проектите на компанията да влага в планове на територията на Турция и да ръководи интервенциите си на европейските пазари от тази страна. Това заяви през днешния ден турският вестник " Дюня ".

Евънс е бил признат в Анкара от турския вицепрезидент Фуат Октай. На срещата е участвал и ръководителят на една от най-големите платформи за електронна търговия в Турция Trendyol Group, Чаглаян Четин.

Президентът на Alibaba Group е показал, че компанията му възнамерява реализацията на няколко огромни капиталови планове в Турция. По-конкретно, става дума за вложения в компании за облачни технологии в Анкара, както и за вложения в логистични планове в Истанбул.

Евънс е отбелязал, че холдингът възнамерява да реалокира центъра за ръководство на активността си в Европа в Турция. Освен това Alibaba ще влага в индустриалния бранш, администрацията и компютърните технологии.

Турският вицепрезидент на собствен ред е подчертал, че турската страна преглежда като " локална " всяка компания, която работи в сходство със законите на страната, основава работни места и способства за развиването на стопанската система на страната.
 Акциите на китайските колоси Baidu и Alibaba поевтиняват: повода
Акциите на китайските колоси Baidu и Alibaba поевтиняват: повода

Нещо се случва в Китай...
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР