Президентът на Ал-Етифак Самер Ал Мисехал стреля прощално на полузащитника

...
Президентът на Ал-Етифак Самер Ал Мисехал стреля прощално на полузащитника
Коментари Харесай

Президентът на Саудитска Арабия стреля прощално, докато Джордан Хендерсън наруши мълчанието за преместването на Аякс

Президентът на Ал-Етифак Самер Ал Мисехал стреля прощално на полузащитника на Англия Джордан Хендерсън, който напусна клуба от Саудитска Арабия след единствено шест месеца.

33-годишният Хендерсън противоречиво избра да напусне Ливърпул предишния юли и стана една от огромните звезди, които напуснаха европейския клубен футбол за благосъстоянията на Саудитската професионална лига. Бившият капитан на " алените " незабавно даде обещание да помогне за възстановяване както на спортната мощност на нацията от Персийския залив, по този начин и на отношението й към ЛГБТК+ общността, откакто е работил с многочислени групи за акции в Обединеното кралство.

Но Хендерсън ненадейно обърна внимание на своите решение след по-малко от един цялостен сезон, работейки под управлението на легендата на Ливърпул и някогашен съотборник Стивън Джерард, подписвайки контракт с холандския колос Аякс до 2026 година В прессъобщение, оповестено в четвъртък вечерта, Ал Мишехал сподели: „ Първо, клубът би желал да благодаря на Джордан за напъните му и му пож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР