Президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев благодари на отбора

...
Президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев благодари на отбора
Коментари Харесай

Президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев благодари на отбора за усилията, които полага

Президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев благодари на тима за напъните, които поставя, с цел да бъде конкурентен на най-хубавите към този момент трети следващ сезон в елита. Снощи пловдивският баскетболен отбор сграбчи шеста поредна победа, този път като посетител на Ямбол, която го класира на полуфинал за Купата на България за трета поредна година. Миналия сезон тимът на Асен Николов реализира историческо 4-то място в шампионата точно на 70-годишнината от основаването на клуба и ще се бори да повтори това достижение. За втора поредна година Академик Бултекс 99 играе и в Балканската лига.

" Искам да благодаря на момчетата и треньорите за напъните, които поставят. Нашият тим е с по-малък бюджет от водещите, само че имаме шансове да се намесим в разпределението на призовите места и на трите фронта, на които играем - НБЛ, Купата на България и Балканската лига. Ще се опитаме за пръв път да стигнем до финала за Купата, макар сложното затруднение на полуфинала в лицето на Левски Лукойл. Имаме и действителни шансове да влезем във финалната четворка на Балканската лига, както и още веднъж да се класираме в четворката на шампионата. Тук е мястото да кажа, че положителната ни серия за Купата и Балканската лига води до още повече мачове и надлежно - по-големи разноски. Една домакинска среща в Балканската лига, да вземем за пример, ни коства близо 10 000 лв., по тази причина ще търсим още спонсори ", сподели Васил Врачев.

В събота от 18.00 часа Академик Бултекс 99 гостува на първенеца Левски Лукойл в конфликт от следващия кръг в НБЛ, а във вторник от 18.30 часа тимът на Асен Николов посреща Башкими в дуел от Балканската лига. Успех би обезпечил на пловдивчани класиране за финалната четворка, което им се изплъзна преди година.

" Призоваваме почитателите да ни поддържат в мача с Башкими, защото успеха е извънредно значима за нас ", приключи Васил Врачев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР