Президентът на АИБА Умар Кремльов проведе открита тренировка с част

...
Президентът на АИБА Умар Кремльов проведе открита тренировка с част
Коментари Харесай

Президентът на АИБА проведе открита тренировка преди “Странджа

Президентът на АИБА Умар Кремльов организира открита подготовка с част от боксьорите, които ще вземат присъединяване във 72-ото издание на купа " Странджа ".

Новоизбраният началник на интернационалната централа показва отлични умения, като пожела триумф на всички, както в идната конкуренция в зала " София ", по този начин и по пътя към реализирането на огромната фантазия - продобиване на орден от Олимпийските игри.
 Снимка 519826
Източник:

Г-н Кремльов ще участва и на формалното разкриване на шампионата, като преди този момент ще има среща и министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Пред медиите той показа, че главната му цел е да направи промяна в АИБА и да изкорени остарели практики, поради които централата бе сложена под мониторинг от МОК.

" Запретнали сме ръкави и работим. Трябва да реформираме напълно АИБА, с цел да си върнем положителните позиции, които имахме преди години. Искаме АИБА да е отворена към медии, състезатели, треньори и всички сътрудници. Затова съм и тук, с цел да покажа поддръжката си към спортистите. " Странджа " е най-старият боксов шампионат в Европа, което прави спечелването на орден от него извънредно скъпо и влиятелно. България е потвърден уредник на интернационалните шампионати и съм сигурен, че този няма да бъде изключение ", показа господин Кремльов.
 Снимка 519825
Източник:

От своя страна президентът на БФ Бокс Красимир Инински добави, че България постоянно е имала солидни позиции в интернационалната организация и с доста работа има вяра, че това ще продължи и отсега нататък. " Присъствието на господин Кремльов е задоволителен отзив за работата, която вършим. Радвам се, че от АИБА правят оценка труда, който поставяме ", съобщи Красимир Инински.
 Снимка 519823
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР