Президентът на ''Левски'' - Наско Сираков, се срещна с фенове

...
Президентът на ''Левски'' - Наско Сираков, се срещна с фенове
Коментари Харесай

Наско Сираков със странно изказване за Левски на напрегната среща с феновете

Президентът на ''Левски'' - Наско Сираков, се срещна с почитатели на отбора по време на шампионата " Синьо лято ", който се организира в Албена.

" Аз чаках, че сте ме поканили на ястие и пиянство, а вие сте ми организирали приятелски съд. Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните последователи. Напротив - оценявам Националния клуб на последователите на ''Левски'' и ще разгадавам доста на него в идната акция за членските карти! ", сподели Сираков, представен от уеб страницата levski365.com.

Босът на " сините " даде обещание, че през идната седмица ще се организира конференция, на която той и изпълнителният шеф Павел Колев ще отговорят на множеството въпроси, които останаха без отговор.

" Положението в ''Левски'' е доста тежко и нито аз, нито самият клуб ще се трансформират в юристи на някого във фенски спорове. Нямам проект А за ''Левски'', камо ли да имам проект Б ", отговори той на въпрос какъв е аварийният му вид, в случай че не откри финансиране.

Той обаче даде обещание след въпрос на последователите, че ще допусне да бъде изработен одит на клуба от някоя от четирите огромни и най-авторитетни одиторски компании, стига обаче цената за това да бъде поета от последователите.

" Парите са на Тити Папазов и идват от негова компания. А що се отнася до това за какво освен това състояние е върнат първо заема към него, а не са правени заплащания към Национална агенция за приходите да вземем за пример, то отговорът е, че това са изискванията на краткосрочния заем. Имам цялостно доверие на Павел Колев и давам обещание клубът да даде цялостна информация какво и на кого изискуем ", приключи Сираков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР