Президентът "Левски Илиана" Ина Ананиева определи като голям успех за

...
Президентът "Левски Илиана" Ина Ананиева определи като голям успех за
Коментари Харесай

Ина Ананиева: Постигнахме голям успех за клуба, имам невероятен млад екип

Президентът "Левски Илиана " Ина Ананиева дефинира като огромен триумф за клуба извоюваните три златни и един сребърен орден от държавното състезание по художествена гимнастика за ансамбли, категория Елит.

"Това в действителност е огромен триумф за клуба. Това е двегодишен труд, тъй като до 2016 година бях ангажирана директно с националния отбор дами, по-късно отглеждах дребната си щерка и общо взето следях нещата отдалечено. От две години съм компактно от заран до вечер в залата и управлявам целия развой, както на състезатели, по този начин и на треньори. Имам необикновен млад екип ", сподели Ананиева особено за страницата на БФХГ.

Тя добави, че треньорката на женския отбор на клуба Любомира Казанова е "треньор с голям капацитет за огромната гимнастика ". "На това състезание имаше доста тимове, които бяха готови за медали, а времето за подготовка ни беше много малко, поради събитията при които бяхме сложени. Знаете, че залите бяха затворени за цели три месеца ", разяснява Ананиева.

Тя съобщи, че е научила доста неща от президента на федерацията Илиана Раева, която наследи като треньор на отбор дами, а по-късно и като президент на клуб "Левски Илиана ". "Много ми беше мъчно да съумея да си изградя респекта, който тимът имаше към нея - да го има и към мен, само че считам, че го направих. На доста неща се научих от Илиана Раева и както постоянно споделям имах шанс да пия от извора. А като началник... да търча против нея не мога да я стигна. Тя е необикновен началник! Такива хора като нея са единици! ", добави Ананиева. * Пълното изявление е оповестено във Facebook страницата на БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР