Президентът изобщо не е виновен, виновни са тези самонадеяни хора,

...
Бойко Борисов: Президентът изобщо не е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които ни тласнаха в криза (ВИДЕО)

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Бойко Борисов: Президентът изобщо не е виновен, виновни са тези самонадеяни хора, които ни тласнаха в криза

Президентът въобще не е отговорен, отговорни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат какъв брой са велики, ни тласнаха в рецесия. Президентът Радев е рационален човек, той няма да желае да се забърка в тази каша, в която ни вкараха поради егото и гордостта и не знам какво още на тези хора.Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Още гледайте във видеото:

Какво обясних аз и пред форума на ЕНП – Мария Габриел е претендент за министър председател,

надлежно тя има определен от нея екип в най-важните сфери. Тя ще ръководи този кабинет, тя ще каже с кои министри може да работи и по тази причина е разумно договарянията да се водят от този човек. Искаме ли министър председател послушко или подобен, като учен Денков, с почитание го споделям, който в никакъв случай не можеше да вземе решение, до момента в който не чуе Кирил, Асен и една поредност хора? Защото министър председателят е овластеният от народа да взима бързи, смели и безапелационни решения, даже и да сгреши, по какъв начин би се чувствал министър председател Денков, когато над главата му стоят още 4-5 водачи.

Той усеща ли се началник на това, което е.

Е, аз не желая Мария Габриел да се усеща послушко или преди да каже нещо би трябвало да се обади да пита някой. Затова най-човешки споделих – връщаме се в четвъртък вечерта, в петък да седнем на договаряния “, добави още Борисов.

„ Всичко трябваше да се реши авансово по кое време, по какъв начин и за какво. Не знам за какво за толкоз неща не си държат на думата, а са се хванали, че на 6 би трябвало да се даде оставката. Можеше да се подаде в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, когато сме прецизирали всичко ”, сподели Борисов.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР