Президентът изказа съболезнования на семейството, близките и приятелите на Петър

...
Президентът изказа съболезнования на семейството, близките и приятелите на Петър
Коментари Харесай

Радев за Петър Жеков: С изключителна скромност и трудолюбие посвети целия си живот на футбола

Президентът изрече съболезнования на фамилията, околните и приятелите на Петър Жеков във връзка кончината на едно от емблематичните имена на ЦСКА и националния тим по футбол на България, оповестяват от пресцентъра на Президентството. 

Поклонението пред именития български състезател ще се състои през днешния ден от 10.00 часа във фоайето на Националния стадион " Васил Левски ".

Държавният глава откроява десетките оценки на Жеков, измежду които и високия приз „ Златната обувка “, нареждащ го измежду най-великите голмайстори на Европа.

„ Да носиш алената фланелка е предопределение, а Петър Жеков правеше това с достолепие и безрезервност, с които вечно ще остане в сърцата на почитателите “, акцентира президентът в съболезнователното си писмо.

напомня също по този начин гениалната игра и футболният разсъдък на Петър Жеков, които години наред радват последователите на спорта.

„ С изключителна невзискателност и усърдие Петър Жеков посвети целия си живот на футбола и обичания тим “, показва още президентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР