Президентът и вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и Камала Харис

...
Президентът и вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и Камала Харис
Коментари Харесай

Байдън и Харис нямат решение за проблема с границата, според републиканците

Президентът и вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън и Камала Харис нямат решение за казуса мигрантския поток на границата, съгласно видни фигури измежду републиканците.

Сенаторът от щата Тексас Тед Крус остро атакува във вторник администрацията на президента, че преднамерено заобикалят да посещават южната граница в опит да прикрият рецесия , за която знаят, че не могат да се оправят, без да възстановят политиката на експрезидента Доналд Тръмп.

Има причина Камала Харис и Джо Байдън да не желаят да отидат до границата. Защото знаят, че репортерите ще ги последват. Тяхната тактика е елементарна: пробват се да прикрият това, което се случва, атакува ги той.

По думите му, Fox излъчва изказването му и той е признателен за дадената му естрада, с цел да показа терзанията си. В същото време обаче, CNN ABC, CBS и NBC мълчат, че казусът продължава да съществува. Според него, посочените медии са корумпирани.
 Харис и Обрадор разискват незаконната миграция от Мексико през май
Харис и Обрадор разискват незаконната миграция от Мексико през май

Харис е под напън, защото към момента не е посетила границата и дала конференция

Припомняме, че в Мексико, където тя разиска въпроса с мексиканския президент Андрес Обрадор.

Харис не за първи път е подложена на напън поради обстоятелството, че откогато е вицепрезидент не е посетила границата.

Белият дом отхвърли тези рецензии, като съобщи, че тя дава отговор за дипломатическите договаряния, свързани с насочването на първопричините за рецесията, а не за самата граница.

Републиканците упрекват имиграционната политика на демократите за вълната от повече от 172 000 мигранти през март, в това число рекорден брой на непридружени деца.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР