“Президентът и опозицията трябва да подкрепят централния нападател в момента

...
“Президентът и опозицията трябва да подкрепят централния нападател в момента
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът и опозицията да подкрепят централния нападател Борисов

“Президентът и опозицията би трябвало да поддържат централния нападател сега - Бойко Борисов “. Това прикани от Ловеч заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, представен от Българска национална телевизия. Той разяснява изявлението на Румен Радев отпреди ден и го подлага на критика, че не е изброил триумфите на ръководещите. Според Цветанов президентът не е посочил, че е обединител на нацията.

" Това, което ми направи усещане е, че първо изобщо не се говореше за европредседателството, за целите, за Западните Балкани, за триумфите, които се реализират през днешния ден от страната ни по отношение на европейските фондове, които не престават да вземат решение доста от значимите, наболели проблеми на българското общество ", сподели Цветанов.

Той напомни, че след срещите на премиера Бойко Борисов в Брюксел преди дни страната ни е получила 739 млн. лева за автомагистрала " Струма ".

" Правим всичко допустимо да бъдем водачи в Балканския район и това нещо не го видях да бъде регистрирано от президента като най-високата представителна функционалност в страната ", сподели заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов изясни, че Румен Радев завиждал за това, което равел Бойко Борисов. Поради това президентът се чувствал некомфортно и търсел тенденциозен конфликт с премиера.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР