Президентът и главен изпълнителен директор на фармацевтичната компания Pfizer Алберт

...
Президентът и главен изпълнителен директор на фармацевтичната компания Pfizer Алберт
Коментари Харесай

Шефът на Pfizer: Близо сме до значителен напредък в лечението на рака -

Президентът и основен изпълнителен шеф на фармацевтичната компания Pfizer Алберт Бурла е уверен, че научната общественост е доста покрай забележителен прогрес в лекуването на рака, заяви БГНЕС.

" Науката в региона на онкологията е достигнала зрялост и през идващите години ще забележим обилни усъвършенствания в съществуващите протоколи за лекуване. Не съм толкоз оптимистично надъхан за други болести, само че при лекуването на рака сме покрай задачата ", сподели Бурла пред гръцката социална телевизия ERT в Солун.

Говорейки за пандемията от ковид, той съобщи, че не трябва да има никакво разпределяне, както и никаква суматоха.

" Не бива да сме спокойни и самодоволни, само че сега това не ме тормози, сега имаме задоволително оръжия в арсенала си против пандемията, и нямам поради единствено имунизацията, само че и методите за лекуване. Ако те се употребяват вярно, хората не би трябвало да умират, можем да предотвратим всички смъртни случаи ", сподели Бурла.

Бурла е роден в Солун и в неделя участва на събитие в университета " Аристотел ", на което беше разгласен за почетен ръководител на Гръцко-израелската асоциация за другарство.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР