Президентът Ердоган излезе с песен, за да поздрави с празничната

...
Президентът Ердоган излезе с песен, за да поздрави с празничната
Коментари Харесай

Ердоган пя пред 330 000: Другари, не печеля само аз - печели цял народ

Президентът Ердоган излезе с ария, с цел да поздрави с празничната мелодия и своя глас 330 000 почитатели, колкото самичък преброи пред двореца си на своя надвит протест. " Скъпи другари, приятели, работихме денонощно, с цел да спечелим и няма да спрем. Ще управляваме дружно нашата страна през идващите 5 години. На 14-и  и 28-и май показхме любовта към отечеството и благодаря на всеки и на всички дали своят вот на тези избори, на хората от администрацията, които проведоха всичко. Народът ни избра кой да го води във второто столетие на републиката.

Нашата партия завоюва най-вече места в Народното събрание, а през днешния ден - на втория тур на президентските избори, реши и кому да даде изпълнителната власт.

Не завоювах единствено аз, завоюва цялостен народ. Никой не загуби от 85 млн. турци, изгубиха единствено някои сценаристи, които не съумяха да ни наложат волята си.

Обръщам се към всички: да работим дружно. Не съм познавач по сметките, само че партията ни завоюва повече гласове, в сравнение с изборите през 2018 година Други към този момент нямат 40 от своите депутатски места, тъй че през днешния ден водачът им да се афишира за победител и специалист по изчисленията не е вярно.

Братя, справедливостта е сърцевината на основите на нашата страна и това никой няма и не може да го промени!  

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР