Президентът е завърши курса си на лечение от коронавируса, откакто

...
Президентът е завърши курса си на лечение от коронавируса, откакто
Коментари Харесай

Тръмп може да поднови публичните си прояви още утре

Президентът е приключи курса си на лекуване от ковид, откогато се е върна в Белия дом. Той е в устойчиво положение и би могъл да се върне към обществените си задължения още в събота. Това съобщи лекарят на американския президент Доналд Тръмп Шон Конли, представен от Ройтерс.

Събота ще е десетият ден, откогато в четвъртък беше сложена диагнозата, и въз основа на траекторията на разширената диагностика, която прави екипът, считам, че тогава президентът би могъл да се върне към обществените си действия без риск, сподели лекарят в малко мнение, публикувано от Белия дом и представено от Франс прес.

Конли означи, че Тръмп е реагирал извънредно добре на лекуването и откогато се е върнал от болничното заведение, проучванията му са постоянни и не демонстрират никакъв симптом заболяването да прогресира.

Междувременно предизборният щаб на Тръмп съобщи, че е подготвен да се отсрочи идният втори кандидатпрезидентски спор с една седмица, само че държи да има и трети, съобщи Българска телеграфна агенция.

Екипът на Тръмп наподобява приема предлагането от щаба на претендента на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън дебатът да бъде отсрочен за 22 октомври, само че упорства третият очакван спор да бъде отсрочен за 29 октомври, тоест броени дни преди изборите на 3 ноември.

Американците заслужават да чуят непосредствено и двамата президентски претенденти на тези две дати - 22 и 29 октомври, съобщи мениджърът на акцията на Тръмп Бил Степиън, като упрекна медиите, че се пробват " да скрият " Байдън, съобщи ДПА
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР