Президентът е стигнал до извода, че БСП по-лесно би съставила

...
Президентът е стигнал до извода, че БСП по-лесно би съставила
Коментари Харесай

Георги Гьоков: От БСП ще се опитаме да подобрим отношенията ни с Русия

Президентът е стигнал до извода, че Българска социалистическа партия по-лесно би съставила държавно управление от която и да е от другите партии. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по bTV общественият министър в оставка Георги Гьоков.

Той призна, че съставянето на ново държавно управление в границите на този парламент ще бъде мъчно, само че би трябвало да бъдат положени старания. Българското общество е разграничено, само че считам, че по-малката част чака нови избори, по-голямата част чака държавно управление.

Картината няма да се промени кой знае какъв брой доста по отношение на последните избори, ето за какво е значимо да се сформира държавно управление, само че не непременно, а такова, което да съблюдава ясни правила и цели, обясни Гьоков.

Социалният министър в оставка уточни, че в програмата на Българска социалистическа партия влизат възстановяване на дипломатическите връзки с Русия, както и връщането към масата на договаряния с „ Газпром “ като един от доставчиците на газ.

Ще беседваме с всички снабдители на газ, в това число и с „ Газпром “, защото „ Газпром “ е един от главните снабдители на газ в цяла Европа, добави той.

По тематиката с връщането на хартиените бюлетини Георги Гьоков съобщи, че персонално той е последовател на машинния избор, само че означи, че огромен брой от симпатизантите на Българска социалистическа партия се опасяват да гласоподават на машина, с цел да не се изложат.

Той прикани от ефира при последващи избори, без значение какви, повече жители да излязат да гласоподават, тъй като единствено по този метод ще бъде спрян купеният и манипулираният избор.

В умозаключение общественият министър съобщи, че „ за седем месеца направихме толкоз неща, колкото не успяхме да свършим за 10 години в съпротива “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР