Президентът е по-мекото от лицата им, Възраждане също е от

...
Президентът е по-мекото от лицата им, Възраждане също е от
Коментари Харесай

Доц. Георги Лозанов: Най-големият враг на правителството са руските проксита

„ Президентът е по-мекото от лицата им, Възраждане също е от тях ”, безапелационен бе той. Според него те се пробват да съборят държавното управление, като създадат връзките сред обединението комплицирани.

 

По думите му след ваканцията на депутатите, още веднъж е вкарано напрежение в обединението, въпреки и не директно, това е станало след връщането на предприемача Васил Божков в България.

 

Медийният специалист добави, че главните съперници в българската политика, да ръководят дружно е мъчно, и е детайлност къде се е случило това. „ Най-важно за държавното управление е, че то се състоя, тъй като имаше опция страната ни да завие на Изток ”, означи доцент Лозанов.

 

Социологът Мира Радева от своя страна сподели, че обединението би трябвало да бъде преглътната, защото дава отговор на геополитическата ориентировка, която е значима за страната. Според нея основаването и е било сложна задача.

 

" Амбициите на Румен Радев постоянно са били надхвърляли пълномощията на президентската институция ", добави Радева. Тя акцентира, че откогато ръководи, той е в непрестанен спор, а това демонстрира, че желае цялата власт в страната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР