Президентът е доказал, че може да е конструктивен, не става

...
Президентът е доказал, че може да е конструктивен, не става
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Не искам да внушаваме на хората, че се гради коалиция по отношение на зеления сертификат

„ Президентът е потвърдил, че може да е градивен, не става дума за напрежение “, съобщи той във връзка размяната на остри реплики сред Радев и Петков
„ Темата за зеления документ би трябвало да завърши един път-завинаги. “ Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от „ ИТН “ Станислав Балабанов във връзка телефонния диалог сред премиера Кирил Петков и водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов на тематика отпадане на зеления документ, за който стана ясно малко по-рано през днешния ден.

„ За зеления документ имаме теза, която пазиме от дълго време - още преди йезуитски ГЕРБ да употребяват политически тематиката - първо да се употребява наложително, след това тотално да отпадне, което е параграф 22. За „ Възраждане “ - те са ясни - митингите бяха по-скоро инспирирани от тях, с техни почитатели “, разяснява Балабанов.

На въпрос дали Има Такъв Народ ще дадат подписи под конституционната тъжба на „ Възраждане “ против зеления документ - той сподели, че не е осведомен с тематиката.

„ Не желая да внушаваме на хората, че се гради коалиция във връзка с зеления документ, това е наша теза, а във връзка с мярката в Народното събрание доста пъти сме казвали, че това е в нарушаване на разпоредбите за работа на Народното събрание, които ние приехме и гласувахме. На вас желаят ли ви документ на работното ви място? “, попита той.

Балабанов разяснява и спора сред Кирил Петков и Румен Радев по връзки на Република Северна Македония и „ Булгаргаз “:

„ Президентът е потвърдил, че може да е градивен, не става дума за напрежение, президентската институция е самостоятелна “, безапелационен бе той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР