Президентът доста се е объркал по темата за купуването на

...
Президентът доста се е объркал по темата за купуването на
Коментари Харесай

Премиерът пред журналисти: Няма да предадем България на коалиция на Възраждане, ГЕРБ, ДПС и ИТН

Президентът много се е объркал по тематиката за пазаруването на депутати. Ако той се осъзнае ще види, че преди една година, когато задкулисието през прокуратурата влезе в президентската институция, хората го поддържаха, Вчера същите тези хора поддържаха нашето предпочитание да почистим задкулисието от нашата коалиция. Той в случай че желае да върне това, което същите тези хора му дадоха, той би трябвало да застане до тях и да поддържа тази битка. Това сподели министър председателят пред публицисти. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 225
По думите му борабата не е спряла, тя е същата, това е трети стадий, в който се отстранява задкулистните връзки на един от коалиционни сътрудници. 

Петков изрази вяра, че няма смяна в отношението на президента Радев към основния прокурор Иван Гешев. 

Приветствам Кирил Симеонов. Надявам се, че смелостта на още шест индивида ще пристигна през идващите дни. Ако не пристигна ще влезем в договаряния с всички, които желаят да поддържат незавсиимо ръководство. Няма да говоорим с Бойко Борисов, Движение за права и свободи, Костадин Костадинов, Слави рифонов и Тошко Йорданов. Всички, които решат, че желаят да са част от тази смяна, в случай че имаме самостоятелни депутати нямам срещу да съм част от тима. Ако концепцията е да предадем България на коалиция на " Възраждане ", ГЕРБ, Движение за права и свободи и ИТН ще се боря до последния миг с всички депутати. Обещах на България че ще дам всичко от себе си тази страна да бъде естествена страна, означи Петков. 

Премиерът разяснява и идните идната седмица митинги. 

Това, което през вчерашния ден видях ми изпълни душата. Очаквам огромна поддръжка и в понеделник, вторник, сряда. Много хора в България се възмутиха от тази композиция ГЕРБ, Движение за права и свободи и управлението на Има Такъв Народ, сподели още той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР