Президентът Доналд Тръмп заяви в неделя, че броя на смъртните

...
Президентът Доналд Тръмп заяви в неделя, че броя на смъртните
Коментари Харесай

Тръмп ревизира: До 90 000 починали от COVID-19 в САЩ

Президентът Доналд Тръмп съобщи в неделя, че броя на смъртните случаи от ковид в Съединени американски щати може да доближат от 80 000 до 90 000 души, което е доста изместване нагоре по отношение на предходните му оценки от предишния месец.

Като похвали реакцията на Съединени американски щати на епидемията по време на изявление за " Фокс нюз ", Тръмп сподели: " Това е една от аргументите да сме сполучливи, в случай че наречете сполучливи 80 или 90 000 души. "

Когато беше притиснат за оценката си на пандемията, Тръмп призна: " Преди бях споделил 65 000, а в този момент споделям 80 или 90 и той върви нагоре и бързо се усилва ".

По-рано в неделя доктор Дебора Биркс, чиновник на групата за ковид в Белия дом, предложи разнообразни сюжети на Тръмп по отношение на броя на смъртните случаи от вируса в Съединени американски щати.

" Нашите прогнози постоянно са били за умряли сред 100-240 000 американци и това е цялостно намаляване и ние се научаваме един от различен по какъв начин да реализираме обществена отдалеченост ", сподели Биркс на Крис Уолъс в " Фокс нюз неделя ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР