Президентът Доналд Тръмп заяви, че заместник-министърът на правосъдието Род Розенстайн

...
Президентът Доналд Тръмп заяви, че заместник-министърът на правосъдието Род Розенстайн
Коментари Харесай

Тръмп разкритикува незаконен опит да бъде свален от длъжност

Президентът Доналд Тръмп съобщи, че заместник-министърът на правораздаването Род Розенстайн и някогашният и.д. шеф на ФБР Андрю Маккейб " сякаш са възнамерявали доста нелегално деяние ", когато през 2017 година са обсъждали конституционни способи да го смъкват от служба, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, представени от Novini.bg.

``
реклама

Този диалог бе упоменат през септември от медиите и е доказан от Маккейб, който стана и.д. началник на ФБР след уволнението на Джеймс Коми през май 2017 година

По това време, декларира в излъчено през вчерашния ден изявление за Си Би Ес Маккейб, Розенстайн и той самият са били мощно обезпокоени от дейностите на Тръмп, който подозирали в опит да осуети следствието за допустимо съглашателство сред неговия избирателен екип и Русия.

По този мотив Розенстайн и Маккейб разискали 25-ата корекция на конституцията, която разрешава на вицепрезидента и болшинство от министрите да смъкват президента от служба, в случай че се реши, че той не е в положение да извършва отговорностите си.

Днес президентът Тръмп сложи под подозрение надеждността на Андрю Маккейб, който през март 2018 година бе уволнен от ФБР, като в същото време наподобява се довери на тези негови изказвания.

" Леле, толкоз доста неистини от и.д. шеф на ФБР и към този момент компрометиран Андрю Маккейб. Той беше уволнен за лъжите си и разказът му през днешния ден става още по-откачен. Той и Род Розенстайн наподобява са възнамерявали едно доста нелегално действие и са били разкрити ", написа Тръмп в Туитър.

Миналата година, откакто новината за този диалог излезе в медиите за пръв път, Розенстайн отхвърли да е предложил събаряне от служба на президента, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР