Президентът Доналд Тръмп в сряда заяви на митинг на своите

...
Президентът Доналд Тръмп в сряда заяви на митинг на своите
Коментари Харесай

Тръмп на митинг: Никога няма да се откажем, никога няма да отстъпим

Президентът Доналд Тръмп в сряда съобщи на протест на своите последователи пред Белия дом, че в никакъв случай няма да признае, че е изгубил изборите.
Тези думи идват в миг, когато Конгресът е подготвен да удостовери съобщи БГНЕС.
 Тръмп възнамерява да приказва пред последователи във Вашингтон Тръмп възнамерява да приказва пред последователи във Вашингтон
Президентът Доналд Тръмп възнамерява да приказва пред последователите си, свикани във Вашингтон, с цел да поддържат тезата му, че управляващите са му...
" Никога няма да се откажем. Никога няма да отстъпим ", сподели Тръмп на приветстващата навалица. " Ще спрем кражбата. "
Вицепрезидентът Майк Пенс декларирал във вторник на президента Доналд Тръмп, че не има вяра, че има властта да блокира Конгреса за засвидетелствуване на успеха на Джо Байдън на президентските избори, макар неоснователното гледище на Тръмп да го направи, оповестяват в това време редица американски медии.
Пенс изразил тези си подозрения по време на седмичния му обяд с президента.
върху вицепрезидента да извърши поръчките му, когато Конгресът свика сряда в взаимно съвещание, с цел да ратифицира успеха в Изборната гилдия на Байдън.
 Колата на Тръмп отива на търг Колата на Тръмп отива на търг
Аукционна къща " Mecum Auctions " разгласи за продажба автомобил, благосъстоятелност на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, предава РИА Новости. Споре...
„ Вицепрезидентът има пълномощието да отхвърля лъжливо определени гласоподаватели “, написа Тръмп във Tуитър във вторник сутринта, неопределено изказване, което погрешно характеризира значително формалната и конституционно предписаната роля на Пенс да ръководи Камарата и Сената, до момента в който получават и удостоверяват предадените гласове за избори от щатите и оповестяване на резултата. Пенс няма едностранната власт да трансформира резултатите, изпратени от щатите до Конгреса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР