Президентът Доналд Тръмп е закоравял лъжец и изисква като мафиотски

...
Президентът Доналд Тръмп е закоравял лъжец и изисква като мафиотски
Коментари Харесай

Бивш шеф на ФБР: Тръмп е закоравял лъжец

Президентът Доналд Тръмп е загрубял измамник и изисква като мафиотски необут от хората в обкръжението си да съблюдават кодекс на преданост, написа някогашният шеф на ФБР Джеймс Коми в записки, които следва да бъдат оповестени идната седмица, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес. Откъси от записките на Коми, озаглавени "Висша преданост: истина, неистини и водачество ", изтекоха в медиите през вчерашния ден.

Бившият началник на ФБР, който бе уволнен от Тръмп през май 2017 година, споделя скандални и пикантни случки, свързани с президента. Той му оказвал напън по отношение на следствието за съветска интервенция в изборите в Съединени американски щати през 2016 година и в следствието за имейлите на Хилари Клинтън. Тръмп изискал Коми да проверява изказванията, че бил с съветски проститутки в хотел в Москва през 2013 година и че имало видеозапис на половата среща, разказана от някогашен сътрудник на английското разузнаване по поръчка на политически съперници на републиканския претендент за президент Доналд Тръмп.

Твърдението в началото било признато за правдиво от американското разузнаване, само че след това било сложено под подозрение. Коми написа, че през януари 2017 година Тръмп го извикал в "Тръмп тауър " в Ню Йорк и му поръчал да "извие врата на тези прекомерно неподходящи за него изказвания, в случай че има и късмет едно на 100 брачната половинка му Мелания да ги одобри съществено ".

Бившият началник на ФБР разказва атмосфера, почтена за мафията: "Мълчаливото обграждане, което се съгласява с всичко. Босът, от който зависи дали е ден или нощ. Клетвите за честност. Възгледът за света, съгласно който всички са срещу нас. Всевъзможни неистини - дребни или огромни, в услуга на нещо като кодекс за честност, който слага организацията над морала и истината ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР