„Президентът Доналд Тръмп даде международна платформа на Ким Чен-ун абсолютно

...
„Президентът Доналд Тръмп даде международна платформа на Ким Чен-ун абсолютно
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Тръмп даде международна платформа на Ким Чен-ун

„ Президентът Доналд Тръмп даде интернационална платформа на Ким Чен-ун безусловно наравно”, разяснява дипломатът Елена Поптодорова в студиото на „ Тази сутрин”.

По думите ѝ в случай че махнем превода от срещата, която е траяла 41 минути, остава доста малко време за диалози всъщност.
Срещата Тръмп-Ким: Приятелско здрависване, заявления и положителни послания (ОБЗОР) Двамата водачи се срещнаха в курорта Сентоса и демонстрираха взаимно доброжелателство и подготвеност за решение на проблемите
„ Другото, което е доста показателно е, че конференцията след срещата беше еднолична. Ким Чен-ун не взе участие в нея, пресконоференция даде единствено Тръмп. Ние не чухме от водача на Северна Корея това, което трябваше да се сервира на света от позиция на задължения на Северна Корея”, разяснява още Поптодорова.

Според нея американският президент влиза в едни доста комплицирани договаряния, за които няма знания и подготовка.

„ Политическата комерсиална мощ на Ким Чен-ун е приключената нуклеарна стратегия. Първата стъпка на Северна Корея е да даде лист с нуклеарните си уреди и да се тръгне от там”, добави още Поптодорова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР