Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.

...
Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.
Коментари Харесай

Байдън и Зеленски ще сключат пакт за сигурност между САЩ и Украйна

Президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и сътрудника му Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще сключат двустранно съглашение за сигурност сред Съединени американски щати и Украйна през днешния ден по време на срещата си в коридорите на лидерския конгрес на Групата на седемте най-развити международни стопански системи (Г-7) в Италия. На този декор договарящите в границите на Г-7 реализираха съгласие по въпроса за даването на Украйна на помощ в размер на 50 милиарда $ посредством потреблението на замразени съветски активи, оповестиха добре осведоми източници на Асошиейтед прес.

Официалното известие за плануваната приложимост на запорираните активи ще бъде направено на срещата в курорта Борго Еняция в региона Пулия, Южна Италия, сред президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и държавните и държавни ръководители на останалите страни от Групата.

Г-7, интернационално обединяване на богатите демокрации, разисква способи за подкрепяне на Киев чрез съветски активи в размер на 260 милиарда $, които бяха запорирани в чужбина след нахлуването на Русия в Украйна през февруари 2022 година

Европейски представители се опълчиха на конфискуването на активите, изтъквайки правни съображения и такива, засягащи финансовата непоклатимост. Повечето от тези активи са блокирани в Европа.

Договореният проект, за който оповестиха източниците, планува насъбраните лихви по тези активи да се употребяват за подкрепяне на украинските военни старания. Събеседниците на АП пожелават да останат анонимни, защото нямат позволение да приказват, преди съглашението да бъде публично оповестено.

Вчера представител на френското президентство удостовери информацията.

В рамките на срещата на Г-7 президентите на Съединени американски щати и Украйна Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще сключат пакт за сигурност, съществена точка от която е потреблението на съветските активи в помощ на Украйна в битката ѝ против военната машина на президента Владимир Путин. Вашингтон обаче акцентира категорично, че този пакт не планува директно ангажиране на американски войски с защитата на източноевропейската страна - алена линия, която държавното управление на Байдън не желае да прекрачва заради опасения да не бъде въвлечено в пряк спор сред нуклеарните суперсили, отбелязва Асошиейтед прес.

Освен Съединени американски щати Г-7 включва още Канада, Англия, Франция, Германия, Италия и Япония, добавя Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР