Президентът Джо Байдън ще използва четвъртата си реч пред Конгреса

...
Президентът Джо Байдън ще използва четвъртата си реч пред Конгреса
Коментари Харесай

Речта на Байдън - шанс да натрупа точки пред Тръмп

Президентът Джо Байдън ще употребява четвъртата си тирада пред Конгреса за положението на Съюза, с цел да постави по-дебели линии сред него и съперника си от републиканците Доналд Тръмп , да похвали мощната стопанска система на страната, да накара по-богатите да заплащат по-високи такси и да се опита да успокои гласоподавателите за възрастта си, предава " Ройтерс ".

Тази тирада може да бъде най-голямата опция за Байдън тази година, с цел да доближи милионите гласоподаватели, които, след отдръпването на Ники Хейли , се двоумят дали да гласоподават за него, за Тръмп или да не гласоподават въобще.

Анкетите демонстрират, че гласовете за Байдън и Тръмп са на кантар , само че множеството гласоподаватели не поддържат нито един от двамата.
 Ники Хейли приключи борбата си за Белия дом
Ники Хейли приключи борбата си за Белия дом

Гарантирайки, че Доналд Тръмп ще бъде изборът за претендент на републиканците

Байдън ще се опита да убеди гласуващите, че той ще се бори да отбрани демокрацията от Тръмп, който продължава да лъже за изгубените изборите през 2020 година. Демократът също ще продължи да пази правото на аборт и ще намали таксите за американците, които са наранени от високите цени.

Президентът още веднъж ще предложи богатите американци и корпорации да заплащат по-високи такси, като ще направи и нови оферти, които ще включват увеличение на минималните такси за компании и американци, които имат над 100 млн. $.

Но такива промени са малко евентуални, тъй като демократите би трябвало да завоюват и двете Камари в Конгреса през ноември, което е малко евентуално.

Очаква се Джо Байдън да употребява речта си, с цел да забърза утвърждението на помощта за Украйна - пакет от 95 милиарда $ за оръжия - и да помогне на Израел,.

Съединени американски щати е страна със мощна стопанска система, само че хората, които поддържат републиканците, споделят, че не са удовлетворени от положението на стопанската система и като цяло анкетите демонстрират, че американците дават по-висока оценка на Тръмп за положението на й.

В сряда Майк Джонсън, председате на Камара на представителите сподели, че Байдън е унищожил стопанската система на Съединени американски щати.

Предизборната акция на Байдън възнамерява да се концентрира против рестриктивните мерки за аборт, които Тръмп наложи, стопанската система, таксите и правата на чернокожите и латиноамериканците.

По този метод акцията на Байдън желае да напомни за хаоса, който Тръмп провокира.

Речта на Байдън ще се гледа от близко тази година, поради сериите от фалове, които доста хора отдават на годините му. Тя ще се излъчва по малкия екран и ще продължи повече от час.
 Тръмп провокира Байдън на спор -
Тръмп провокира Байдън на спор - " По всяко време, на всички места "

Предизвикателството идва часове, откакто Ники Хейли приключи борбата си за Белия дом
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР