Президентът Джо Байдън призна в сряда, че е притеснен от

...
Президентът Джо Байдън призна в сряда, че е притеснен от
Коментари Харесай

Байдън притеснен заради помощта за Украйна

Президентът Джо Байдън призна в сряда, че е обезпокоен от политическите разтърсвания във Вашингтон, които могат да застрашат помощта на Съединени американски щати за Украйна, той прикани републиканците да спрат вътрешните си битки и да поддържат " сериозно значима " помощ за Киев.


Байдън добави, че скоро ще изнесе огромна тирада за нуждата от поддръжка на битката на Украйна против съветската инвазия, откакто хаосът във Вашингтон разтревожи съдружниците на Съединени американски щати.

„ Това в действителност ме тревожи “, сподели Байдън пред кореспонденти, запитан дали отстраняването на ръководителя на Камарата на представителите на Кевин Маккарти от хардлайнерите в личната му Републиканска партия може да понижи средства за военните старания на Украйна. „ Но знам, че има болшинство от членовете на Камарата на представителите и Сената от двете партии, които са споделили, че поддържат финансирането на Украйна. “ Байдън уточни, че има „ друго средство, посредством което може да успеем да намерим финансиране “ без утвърждението на Конгреса, само че не даде повече детайлности.

„ Съвсем скоро ще произнеса огромна тирада, която ще направя по този въпрос и за какво е извънредно значимо за Съединените щати и нашите съдружници да съблюдаваме уговорката си “, сподели Байдън. Той отхвърли да посочи по кое време ще произнесе речта. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР