Президентът Джо Байдън очаква САЩ да разполагат с достатъчни количества

...
Президентът Джо Байдън очаква САЩ да разполагат с достатъчни количества
Коментари Харесай

Байдън обеща достатъчно ваксини за всички пълонлетни американци до края на май


Президентът Джо Байдън чака Съединени американски щати да разполагат с задоволителни количества ваксини за всички пълнолетни американци до края на май тази година – два месеца по-рано от авансово оповестеното – и прикани щатите да имунизират учителите с най-малко една доза до края на март, с цел да се форсира отварянето на учебните заведения, съобщи АП.

Освен това Байдън заяви, че фармацевтичната компания Merck ще помогне на съперника си Johnson & Johnson в производството на новата анти- Covid ваксина, за която Johnson & Johnson получи утвърждение. Президентът оприличи партньорството сред двете фармацевтични компании с духа на национално съдействие през Втората международна война.

" Сега сме на път да разполагаме с задоволително ваксини за всички пълнолетни в Америка до края на май ", акцентира президентът на Съединени американски щати. " Три седмици по-рано можехме да кажем, че ще получим задоволителни доставки до края на юли. Радвам се да оповестя за следствията от активизацията на процеса ", добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР